The Catering Kitchen

Catering Nordsjælland

Hos The Catering Kitchen er vi stolte af at levere professionel catering til Nordsjælland. Vores erfaring og passion for mad gør os i stand til at levere kvalitetsmad på lækre råvarer til både store firmafester og mindre intime begivenheder.

Medarbejder fra The Catering Kitchen
Du bestiller, vi leverer

Det bedste catering på Nordsjælland

Vores dedikerede team arbejder hårdt for at sikre, at hver eneste detalje er i orden, fra råvarerne til servicen. Uanset om dit arrangement finder sted i Allerød, Egedal, Fredensborg, Furesø, Gribskov, Halsnæs, Helsingør, Hillerød, Hørsholm eller et andet sted på Nordsjælland så finder vi en løsning der passer perfekt til dit arrangement.

Afhængig af, hvor på Nordsjælland du ønsker catering, vil der også være en leveringspris. Kontakt os for at høre mere om, hvor meget det vil koste dig at få leveret catering til dit arrangement på Nordsjælland. 
Her nydes vores mad på Nordsjælland

Catering Nordsjælland - Populære byer

Vi leverer som udgangspunk til hele Nordsjælland. Hvis din by ikke er på listen herunder, skal vi selvfølgelig nok finde en løsning, hvor du kan få leveret mad ud af huset til din fest på Nordsjælland. 

Allerød – Egedal – Fredensborg – Furesø – Gribskov – Halsnæs – Helsingør – Hillerød – Hørsholm

Skøn mad, lavet på gode råvarer

Vælg den rigtige menu til din fest på Nordsjælland

Vi forstår vigtigheden af mad af høj kvalitet og god service, når det kommer til madudbringning. Derfor går vi aldrig på kompromis med kvaliteten af vores mad eller servicen. Vores dygtige kokke tilbereder maden og anretter den i let engangsemballage, så det er nemt for dig at servere eller anrette.

Er du klar til at vælge maden til dit arrangement? Herunder kan du se vores forskellige menuer når vi laver catering Nordsjælland.

Personale fra catering

Hvorfor bestille catering København hos os? Nordsjælland

1. Erfaring med store og små arrangementer:

The Catering Kitchen har erfaring med at levere catering til både store og små arrangementer, så du kan være sikker på at de kan håndtere store mængder mad og mange gæster.

2. Vi går på i bæredygtighed

The Catering Kitchen har dedikerede og professionelle medarbejdere, der kan håndtere alt fra madlavning til servering og oprydning, så du kan fokusere på at nyde begivenheden.

3. Vi laver mad tilpasset specifikke diæter og allergier

The Catering Kitchen kan tilpasse menuen til specifikke diæter og allergier, så alle dine gæster kan nyde maden. Vi tilbyder fleksible menuer, der kan tilpasses til dit budget og arrangement,

4. Vi leverer catering til hele Nordsjælland

The Catering Kitchen leverer madudbringning til hele Nordsjælland, så uanset hvor dit arrangement finder sted, kan du få det leveret nemt mod fragtpris.

Indkøbskurv