The Catering Kitchen

Catering Frederiksberg - Skøn mad til din fest

TheCateringKitchen er en lokal leverandør af catering på Frederiksberg, med fokus på at levere den bedste mad ud af huset. Med en passion for at servere lækker og velsmagende mad, er vi det bedste catering på Frederiksberg. Slap af, nyd festen og lad os stå for maden!

billede af menuen
Tilpasset smag og præference

Catering på Frederiksberg til ethvert arrangement

TheCateringKitchen tilbyder catering til ethvert arrangement, uanset størrelse eller formål. Vi serverer både frokost, middag og snacks til private fester, forretningsarrangementer, konferencer og meget mere. Vores cateringmenuer er tilpasset enhver smag og præference, så du kan være sikker på, at dine gæster vil blive tilfredse.

Bedste catering Frederiksberg

Mad ud af huset på Frederiksberg - lavet med kærlighed

Hos TheCateringKitchen ved vi, at det er vigtigt at have en passion for mad. Vores kokke bruger kun de bedste og friskeste ingredienser i deres retter, og de tilbereder alt med kærlighed og omhu. Vores mål er at give vores gæster en unik oplevelse, der kombinerer velsmagende mad med en personlig touch.

billede af bagt kylling
Medarbejder fra The Catering Kitchen

Catering Frederiksberg - Nyttig information

1. Sådan vælger du dato på dit arrangement

Efter du har valgt din catering til Frederiksberg, skal du indtaste dato for arrangementet inde under “kassen”. Samme sted skal du indtaste faktureringsoplysninger og leveringsadresse. 

2. Skal jeg bestille buffet eller menu?

Hvis der er over 15 gæster til dit arrangment på Frederiksberg, anbefaler vi at du bestiller en buffet. Vores buffet laves til minimum 10 kuverter. Vores menu laves ligeledes til minimum 10 kuverter, og er I under 15 personer anbefaler vi denne løsning. 

3. Kold eller varm mad?

Som udgangspunkt leveres maden kold. Der medfølger selvfølgelig en forklaring på, hvordan maden bedst opvarmes så i får den bedste oplevelse med vores catering på Frederiksberg. Ved bestilling på minimum 30 kuverter, kan vi levere maden varm. Prisen for varm levering er 650 kroner, og inkluderer levering direkte til din fest på Frederiksberg, 

4. Hvor længe må buffeten stå ude?

Vi anbefaler, at maden ikke står ude mere end 3 timer. Overskrides dette, vil der være risiko for bakterievækst.

hurtig levering direkte til døren

Vi holder til på Frederiksberg

Vi elsker Frederiksberg! Den skønne bydel, som er kendt for sin charme, grønne parker og velbevarede arkitektur, er også der vi holder til. Du kan med ro i sindet tage dine gæster med ud på en gåtur til Frederiksberg Slot, eller nyde den flotte barok-stil området har et byde på. Mens I tager en slapper, så knokler vores kokke på, med at forberede kvalitetsmad som matcher Frederiksbergs unikke atmosfære.

TheCateringKitchen er placeret i bydelen, og derfor kan vi også levere catering på Frederiksberg hurtigt og effektivt. 

Buffet som catering
Indkøbskurv