The Catering Kitchen

Catering Sydsjælland

Er du på udkig efter et cateringfirma i Sydsjælland, der kan levere mad af høj kvalitet og professionel service til ethvert arrangement? Så er The Catering Kitchen det perfekte valg for dig.

billede af to damer ved en buffet
Vi leverer kvalitet, både på mad og service

Det bedste catering på Sydsjælland

Vores dedikerede team består af erfarne kokke og servicemedarbejdere, der arbejder hårdt for at sikre, at hver eneste detalje er i orden. Når du bestiller catering på Sydsjælland hos os, kan du derfor forvente en skøn madoplevelse som tilfredsstiller dig og dine gæster.  

Vi leverer til hele Sydsjælland, men det er vigtigt at understrege, at leveringsprisen afhænger af, hvor på Sydsjælland du ønsker catering. Vi kan beregne en leveringspris inden du bestiller, så du ved præcis hvor mange omkostninger der er i forbindelse med vores catering Sydsjælland.

Her nydes vores mad på Sydsjælland

Populære områder - Catering Sydsjælland

Måske du ikke finder din by på listen herunder? Bare rolig, vi skal nok finde en god løsning så du kan få leveret catering til din fest på Sydsjælland. Herunder ser du nogle af vores mest populære områder på Sydsjælland. 

Greve Strand – Holbæk – KøgeNæstved – Ringsted – RoskildeSlagelse

Mere end 10 års erfaring med catering

Bestil catering på gode råvarer til Sydsjælland

Når du bestiller catering til Sydsjælland hos The Catering Kitchen, er det vigtigt at du kan mærke vores passion. Vi sætter en stor ære, at du får sunde, friske og helst lokale råvarer til dit arrangement. Vi er fleksible, og tager selvfølgelig højde for allergener og vegetariske ønsker når du bestiller mad ud af huset. Og så sørger vi får, at du får en flot anretning som også er en fryd for øjet.

Har du løst til at lære os bedre at kende inden du bestiller? Så bør du  læse mere om The Catering Kitchen, vores historie, mission og vision. 

Kollegaer spiser catering til arrangement
Billede af kokkepersonale

Hvorfor bestille catering til Sydsjælland hos os?

1. Vi går op i madens præsentation

The Catering Kitchen har erfarne kokke og servicemedarbejdere, der sørger for, at maden er både smagfuld og præsentabel, så du kan imponere dine gæster med både smag og udseende.

2. Vi er fleksible

The Catering Kitchen tilbyder fleksible bestillingsmuligheder, så du kan bestille maden, når det passer dig bedst, og få det leveret direkte til dit arrangement.

3. Vi giver personlig rådgivning

The Catering Kitchen har erfarne rådgivere, der kan hjælpe dig med at planlægge menuen, tilpasse den til dit arrangement og budget, og rådgive dig om servering og opstilling af maden.

4. Vi leverer catering til hele Sjælland

The Catering Kitchen leverer madudbringning til hele Sjælland, så uanset hvor dit arrangement finder sted, kan du få det leveret direkte til døren mod fragtpris.

Indkøbskurv