FAQ
Her kan du finde svar på de fleste spørgsmål. Kontakt os gerne hvis du mod forventning ikke finder det svar du søger.
FAQ
Ofte stillede spørgsmål
På siden "kassen", hvor du skal indtaste faktureringsoplysninger, skal du vælge dato og leveringsadresse.
Vi anbefaler, at du booker din ordre hurtigst muligt, da vi kan have udsolgte dage når vi nærmer os en dato.
Du kan efterfølgende opjustere antal kuverter via mail køkken@thecateringkitchen.dk, indtil 7 dage før dit arrangement.
Vi skal som udgangspunkt have nye ordrer senest 7 dage før dit arrangement.
Vi kan dog have udsolgte dage, hvorfor vi anbefaler, at du booker hurtigst muligt.
Du kan altid opjustere antallet af dine kuverter indtil 7 dage før.
Er vi tættere på din ønskede leveringsdato, kan du sende os en forespørgsel på www.thecateringkitchen.dk med emnelinjen “Haster-Forespørgsel” så vender vi retur hurtigst muligt.
Maden er som udgangspunkt kold ved både afhentning/levering.
Der medfølger en grundig vejledning til opvarmning af maden.
Vores koncept er bygget op om, at vi primært leverer maden kold, så man selv skal stå for opvarmningen i engangsemballage.
Dette sikrer den optimale kvalitet af maden og gør, at I som kunder ikke skal tænke på tilbagelevering af termokasser og transportkasser.
Beregn en samlet tilberedningstid på ca. 35 minutter inkl. hviletid (kan variere +/-15 min. mellem de forskelig menuer.)
Nej det er ganske let og der medfølger en nøje og let beskrevet vejledning.
Vi kan levere vores buffeter varme ved bestillinger på minimum 30 kuverter.
Prisen for varm levering er 650 kr. og inkluderer levering på hele Sjælland, samt at leveringen er i et 30 minutters interval.
Kødet leveres ikke udskåret ved varm levering. Hvis vi udskar kødet, ville kødet/steg miste kødsaft og blive tørt.
Ved afhentning:
Er det ikke muligt at afhente maden varmt.
Er det ikke muligt at få leveret vores menu samt andre særmenuer varme.
Hvis man bestiller maden varm, kommer chaufføren med maden maden i et på forhånd aftalt 30 min. interval.
Man kan låne termokasserne, hvis det ønskes.
Dette koster 200 kr. pr kasse i depositum og kasserne skal returneres senest 4 dage efter arrangement – man får her sit depositum tilbage.
Hvis kasserne ikke afleveres tilbage eller for sent, vil depositummet ikke kunne tilbagebetales.
Depositum afregnes altid på MobilePay til xxxxx og tilbagebetales til det nummer der er betalt fra.
(Asger der skal os oprettes Mobilepay til konto så alt depositum/tilbagebetaling kan modtages/tilbage betales)
Maden på en buffet må ikke stå ude i mere end 3 timer. Står den længere, forøges risikoen for vækst af bakterierne.
Vi anbefaler derfor hos The catring kitchen, at I holder jer til 3 timers reglen, så I sikrer jer, at buffeten ikke bliver dårlig.
Send venligst en mail til the-catering-kitchen.dk.
Vi besvarer mails inden for 24 timer i hverdagene.
Har du brug for hjælp her og nu, kan du ringe til os på +45 2999 5659 / +45 5010 5453. (skal vi have et telefon nummer til kunder)
Telefonen er åben 10.00 – 14.00 på hverdage og 10.00 – 12.00 på lørdage.
Hvordan modtager jeg maden?
Maden pakkes i engangsemballage (fåruden andet er aftalt) som er klar til transport.
Sæt maden på køl med det samme, eller direkte ind i ovnen se vejledning.
Du kan afhente din mad hos:
The catering kitchen
Lindevangs alle 3
2000 Frederiksberg
Åbningstider :
Hverdage 10-14
Lørdag/søndag 10-12
Maden leveres i engangsemballage og transporteres i termokasser,
som holder maden varm eller kold afhængigt af jeres bestillingen.
Vi leverer i hele Storkøbenahvn og på hele Sjælland.
Ønskes levering til andre landsdele, kan du sende en forespørgsel på the-catering-kitchen.dk.
og så vil vi kigge på muligheden herfor, samt en pris for transporten.
350 kr. i Storkøbenhavn postnumre 1000 – 2999
450 kr. øvrige Sjælland postnummer 3000 - 4999
Prisen for varm levering er 750 kr. og inkluderer fri levering i hele Storkøbenhavn og på Sjælland,
samt at leveringen er i et specifikt aftalt 30 minutters interval.
Ønskes levering til andre landsdele eller øer, bedes du fremsende en forespørgsel på the-catering-kitchen.dk.
og så vil vi se på muligheden for at levere til dig, samt en pris på levering.
Der leveres i alle ugens dage mellem kl. 10.00 – 18.00
Kold levering:
Der leveres i 2 timers intervaller. F.eks. imellem kl. 10.00 og 12.00. Det er derfor vigtigt, at I er hjemme i det aftalte
tidsinterval, I har bestilt levering.
Varm levering: (min. 30 kuv. buffet) Der leveres i et 30 min. interval lige før spisetid.
Både buffeter og menuer skal bestilles senest 7 dage før dit arrangement.
Buffet:
Vi anbefaler, at du køber buffet hvis I er 15 eller flere.
Vores buffeter kan afhentes/leveres kold/leveres varm.
Buffeter laves til min. 10 kuv.
Menu:
Vores menuer er tiltænkt til arrangementer fra 10 personer.
Vores menuer kan afhentes kold/leveres kold.
Menuer skal bestilles til min.10 kuv.
Support
For at sikre dig, at vi kan levere mad på den ønskede leveringsdato, anbefaler vi, at du bestiller hos os, så snart du kender datoen. Du kan altid – helt frem til 7 dage før leveringen – ændre menu, antal kuverter med mere i din ordre, ligesom du naturligvis heller ikke skal betale før.
E-mail Adresse
kontakt@thecateringkitchen.dk
Telefon nummer
+45 2829 9585
Er du klar til at bestille din buffet?
The Catering Kitchen er et unikt koncept, som tilbyder alle kunder, både private og virksomheder – et bredt og varieret udbud af Catering muligheder.