The Catering Kitchen

Stor Julebuffet 2023 (12 komponenter )

Marineret sild.
kapers, ansjoser, dild, løg og senneps mayonnaise.

Karry sild.
Æbler, fennikel, karse og karry creme.

Fiskefilet.
Hjemmelavet remulade og citron.

Hønsesalat.
Trøffel mayonnaise, cornichons, knoldselleri, brøndkarse og bacon.

Confiteret andelår.

Flæskesteg af af svinekam. 

Syltet kål.
Rå syltet rødkål vendt med grønkål, pære,appelsin, estragon og valnødder.

Portvins sky.

Kartofler.
Andefedt og frisk løvestik.

Hjemmebagt rugbrød og friskbagt foccacia.

Smør.
Pisket med kernemælk, ristet kerner og kornblomst.

Risalamande.
Hjemmelavet risalamande og kirsebærsauce.

375.00 kr.

pr. kurvert

Tilkøb

Få årets julefrokost menu leveret 

De årlige julefrokoster kommer altid lige rundt om hjørnet, hvor det i Danmark er en tid på året, hvor mange personer har meget at se til. Det er en periode hvor der sker mange ting på kort tid, hvilket gør at man nemt kan blive presset i tid.

Hvis du er den heldige som skal planlægge julefrokost derhjemme for familien, til et arrangement med venner eller i forbindelse med arbejde, kan det til tider være uoverskueligt at planlægge og sørge for hele menuen. Hvis du glæder dig til selve arrangementet, men ikke helt kan overskue planlægningen og forberedelsen, så har vi en fantastisk julefrokost menu, som du kan få leveret lige til døren.

Du kan nemt og hurtigt bestille catering menuer på vores hjemmeside, hvor du kan bestille vores julefrokost menu, som indeholder de klassiske retter forbundet med årstiden, allerede nu. Vores retter er lavet med gode råvarer og de bliver tilberedt af kokke med mange års erfaring. I vores julefrokost menu kan du finde rimmet laks m. mild sennepscreme, stegt andebryst, plukket hønsekød, hjemmebagt rugbrød og landbrød og meget mere.

Julefrokost menu ud af huset

Det er ikke kun vores julefrokost menu du kan få ud af huset, men det er muligt at bestille flere typer af catering menuer. Du kan enten vælge at få det leveret eller hente maden selv på vores adresse Lindevangs allé 3, 2000 Frederiksberg C.

Ved spørgsmål om allergener, levering eller indhold i vores julefrokost menu, kan vi kontaktes på e-mail: kontakt@thecateringkitchen.dk eller telefon: +45 2829 9585. Hvis du skal have fat i os uden for vores åbningstider, så kan du benytte dig af vores kontaktformular.

Julefrokost catering

Vores julefrokost indeholder flere gode retter og det er muligt at få leveret maden varmt mod betaling. Derudover er det også muligt at låne vores termokasser, så levering og afhentning bliver nemmere. Du skal dog bemærke at det koster 200 kr. pr. kasse i depositum, som betales separat.

Hvis du er interesseret i en god julefrokost menu, som leveres som en catering menu, så kan du bestille en fantastisk sammensætning af retter lavet af gode råvarer til 289 kr. pr. kuvert.

Julefrokost catering i København

Det er muligt at bestille vores julefrokost som catering i København, hvor vi dækker områder i både Storkøbenhavn og København. Hvis du ønsker at bestille catering i København og omegn, så kan du finde vores leveringsbetingelser på vores hjemmeside.

Ved bestilling af vores julefrokost som catering i København, skal der aftales et spisetidspunkt. Alt efter hvilket tidspunkt I vælger, beregner vi et leveringsinterval, hvor din julefrokost catering menu ankommer. Vi sender en SMS dagen inden levering, hvor vi kommer med et tidsinterval på ca. 45 minutter. Det er inden for de 45 minutter at din catering menu bliver leveret.

Julefrokost catering på Sjælland

Udover at levere catering i København er det også muligt at få leveret catering med vores julefrokost menu på Sjælland. Her gælder de samme leveringsbetingelser, som du finder ovenfor. Udover at levere en god julefrokost menu, er det også muligt at få leveret vores andre catering menuer.

Vi har blandt andet gode catering menuer, som er perfekte til både store og mindre arrangementer. Så hvis du har et arrangement i den nærmeste fremtid, så kan du på vores hjemmeside finde vores løsninger til den gode 3-retters nytårsmenu, vores klassiske catering menu eller vores store menu til mad ud af huset.

Fordele ved catering buffet

Der er flere fordele ved at bestille catering menuer eller buffet igennem The Catering Kitchen. Hvis du er interesseret i at høre om fordele ved at lade professionelle stå for madlavningen, kan du læse med herunder:

Tidsbesparende: Det er altid dejligt at få hjælp til maden – endnu bedre når den bliver leveret lige til døren!
Gode råvarer: God mad bliver lavet af gode råvarer, derfor sigter vi efter at bruge sunde og friske råvarer fra lokale leverandører.
Professionelle kokke: Vores team har mange års erfaring, hvilket afspejler sig i de menuer vi leverer.
Levering lige til døren: Nem og effektiv levering, inden for en kort tidsramme
Kommunikation i hele processen Vi sigter efter at have god kommunikation i hele processen, for hvis du er tilfreds – er vi det også!

 

 

Indkøbskurv