The Catering Kitchen

2 retters menu ud af huset

Lakserilette
Varmrøget laks m. agurk – dild – dijon sennep – skalotteløg- creme fraiche – ærteskud.

Sprød grøn salat
Blandet salater m. cherrytomater – salt ristede græskarkerner – sennepsemulsion.

Langtidsstegt & mør kalv
Langtidsstegt & mør kalv m. svampe – skalotteløg – timian – hvidløg

Kartoffel
Kartoffel m. karse – springløg.

Kold bearnaisecreme
Kold bearnaisecreme m. frisk estragon – hjemmelavet estregon essens – creme fraiche – mayonnaise.

Brød
Brød hjemmelavet surdejs focaccia.

199.00 kr.

pr. kurvert

Tilkøb

2-retters menu til fest

Hvad er det mest tidskrævende ved at holde fest, fødselsdag eller andre arrangementer? Nogle vil mene at det er madlavningen. Det kan der være flere årsager til, men mest af alt fordi det kan være krævende at finde den perfekte menu, som tilfredsstiller alle på gæstelisten. Udover at finde den gode menu, skal maden og alt tilberedningen også klares, hvilket hurtigt gør at du skal bruge mange timer på forberedelse.

Uanset om du skal holde et større eller mindre arrangement, med enten familie, venner eller kollegaer, er en nem og simpel løsning at bestille mad ud af huset. Maden er for nogle en hel central del af arrangementet, hvor det derfor kan betale sig at bestille vores eksklusive 2-retters menu, som passer til både formelle og uformelle sammenkomster.

The Catering Kitchen tilbyder catering I flere former, hvor en af vores mest populære sammensætninger er vores klassiske 2-retters menu. Menuen indeholder lækker lakserilette, langtidsstegt og mør kalv, sprød grøn salat, kold bearnaisecreme og meget mere.

Alle vores menuer bliver lavet på gode og friske råvarer, som bliver leveret fra lokale leverandører. Vores menuer bliver tilberedt af et team af professionelle kokke med mange års erfaring, hvilket betyder at vores produkt som helhed er af højeste kvalitet.

Bestil god mad til fest

Ved at bestille mad ud af huset til fest eller andre former for arrangementer, giver du dig selv flere fordele. Du mindsker meget af det arbejde, som de fleste ønsker skal overstås hurtigt. Nemlig at sammensætte menuen, så den passer til alle, handle ind og sidst men ikke mindst – at lave maden.

Ved at bestille catering hos The Catering Kitchen, springer du alle ovenstående trin over, hvilket giver dig langt mere tid til at hygge og nyde dine gæsters selskab. Udover at du sparer en masser af tid, så lover vi, at vi nok skal levere en skøn 2-retters catering menu, som falder i god jord hos mange.

Udover vores klassiske 2-retters menu, er det muligt at bestille flere typer af sammensætninger. Vi har blandt andet en fantastisk julefrokost menu og en eksklusiv nytårsmenu og meget mere.

Catering Frederiksberg

Det er muligt at bestille catering i flere dele af Danmark, hvor vi leverer på Frederiksberg, i København og på Sjælland. Uanset hvor du ønsker at få din mad leveret, er det en god ide at læse vores leveringsbetingelser på vores hjemmeside.

Hvis du ikke ønsker at få maden leveret, er det muligt at afhente maden i vores køkken. Dette skal dog aftales på forhånd. Vores køkken er beliggende på Frederiksberg, hvor den helt præcise adresse er: Lindevangs allé 3, 2000 Frederiksberg C.

Catering Sjælland

Ved levering af catering på Sjælland er samme handels – og leveringsbetingelser gældende. Hvis du ønsker at leje vores termokasser, er det en mulighed, såfremt du er opmærksom på at vi taget et depositum på 200 kr. pr. kasse, som skal betales separat på mobilepay. Beløbet bliver returneret ved afhentning af termokasserne og hvis de har samme stand, som de havde ved levering.

Leveringsprisen afhænger af hvilket postnr. vi skal levere til, derfor vil prisen variere og først blive fastlagt, når vi kender den endelige leveringsdato og placering. Ved spørgsmål er du velkommen til at kontakte vores information på mail: kontakt@thecateringkitchen.dk eller telefon: +45 28 29 95 85

Mød vores cateringfirma

Vores cateringfirma leverer færdigtilberedte måltider til både små og større arrangementer. Vi sigter efter at hjælpe med at gøre planlægningen og udførelsen af arrangementer nemmere, for personerne som holder det. Maden kan være krævende, men er for nogle også en vigtig del af festen, fødselsdagen eller personalefesten.

The Catering Kitchen sørger for en fantastisk smagsoplevelse, hvor vores forskellige sammensætninger af menuer, kan dække flere behov. Vores dygtige kokke kan klare hele køkkenarbejdet, og sørge for at I kan læne jer tilbage og nyde festen, dagen mm. med jeres gæster.

Indkøbskurv